• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Artur Ioniță a făcut un comentariu pe site-ul echipei sale, Verona (Italia)

Artur Ioniță a făcut un comentariu pe site-ul echipei sale, Verona (Italia)

There are no translations available.

Mijlocaşul moldovean Artur Ioniţă, legitimat la echipa Hellas Verona, a comentat ieri pe site-ul clubului său, egalitatea consemnată în deplasare cu Carpi în etapa precedentă a campionatului Italiei, serie A, relatează MOLDPRES.

”Am jucat bine în prima repriză. Am luptat cu dîrzenie, dorință mare de a învinge, dar cu regret n-am reușit să învingem. Mulțumesc suporterilor noștri pentru susținerea fierbinte acordată. Îmi cer scuze că deocamdată evoluăm nereușit în Serie A. Încă nu am obținut victorii, dar în fiecare meci am luptat cu dăruire maximă pînă la fluierul final. Trebuie să marcăm pentru a veni acasă cu trei puncte”, a declarat jucătorul.

Referitor la faptul de ce nu a materializat în gol ocazia ce a avut-o el spus că mai resimte accidentarea suferită. ”De ce n-am înscris din faza favorabilă creată pentru șutul decisiv? Am simțit durere în momentul respectiv. E ceva firesc după lunile petrecute pentru tratament, refacere. Acum totul este în regulă, deși, probabil, am obosit puțin psihologic așteptînd revenirea în echipă și încă nu sînt în cea mai bună condiție fizică”, a precizat jucătorul.

În primul meci jucat după tratamentul la care a fost supus Artur Ioniță a marcat primul său gol în ediţia curentă a campionatului Italiei.El a urmat pînă luna trecută un tratament de recuperare după o accidentare suferită. Din această cauză nu a evoluat cu începere din martie curent în ultimele meciuri disputate de selecţionata Moldovei în preliminariile Campionatului European.

Hellas Verona ocupă locul 19 - penultimul - în clasamentul campionatului, totalizînd 6 puncte. Fiorentina şi Inter împart primele două locuri în clasament cu cîte 24 de puncte, Roma are 23, iar Napoli 22 de puncte.

Artur Ioniţă este un produs al clubului Zimbru Chişinău. Anul trecut el a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean. Jucătorul este primul din Moldova care evoluează în Serie A. Golul înscris este al treilea după cele două reuşite consemnate în ediţia trecută a campionatului italian.El vorbește fluent italiana, germana, rusa, româna.