• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Neymar:"Nu am cum să sper la Balonul de Aur"

Neymar:"Nu am cum să sper la Balonul de Aur"

There are no translations available.

Fără Leo Messi, Barcelona nu suferă prea mult, iar miercuri a reușit o victorie concludentă în grupele UEFA Champions League, 3-0 pe teren propriu cu BATE Borisov.

Neymar a ieșit din nou la rampă și a marcat două dintre golurile Barcelonei, cealaltă reușită purtînd semnătura lui Luis Suarez. De altfel, brazilianul are un sezon foarte bun: a punctat pînă acum de 9 ori în campionat și este cel mai bun marcator din Primera Division.

Ultima oară a făcut-o în victoria din ultima etapă, 2-0 pe terenul lui Getafe. Cu toate acestea, Neymar nici nu se gîndește la posibilitatea de a cîștiga următorul"Balon de Aur", avînd în vedere concurența pe care o are, cu Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Din 2008 încoace, argentinianul și portughezul și-au împărțit acest trofeu, pe care l-au cucerit de trei, respectiv patru ori."Lupta va fi mereu între Messi și Cristiano, pentru că ei sînt jucători dintr-o altă lume", susține Neymar.

"Neymar este un jucător complet din toate punctele de vedere, un fotbalist capabil să elimine cu ușurință adversarii din joc. În plus, el marchează goluri, oferă assist-uri, face și faza defensivă.Sînt convins că Neymar va deveni și mai bun! Este un jucător foarte important pentru noi", a spus Luis Enrique.

Sursa – DIGIsport