• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Artur Ioniţă, din nou sub cuţit

Artur Ioniţă, din nou sub cuţit

There are no translations available.

Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a fost supus ieri, la Munchen (Germania), unei noi intervenţii chirurgicale la hernia inginală, relatează site-ul clubului Hellas Verona (Italia), la care este legitimat.

Aceasta-i a doua intervenţie după ce a fost operat şi în septembrie curent de asemenea la hernia inginală. De data aceasta, potrivit medicilor, ea a apărut în altă parte a corpului. Experţii nu au declarat deocamdată cînd jucătorul ar putea reveni în teren.

Mijlocaşul moldovean a ieşit la schimb în ultima etapă din campionatul Italiei, Serie A. A fost a treia sa apariţie după prima intervenţie chirugicală care l-a ţinut departe de teren.

În primul meci jucat după tratamentul la care a fost supus Artur Ioniță a marcat primul său gol în ediţia curentă a campionatului Italiei. Din cauza bolii nu a evoluat cu începere din martie curent în ultimele meciuri disputate de selecţionata R. Moldova în preliminariile Campionatului European.

Hellas Verona se situează în subsolul clasamentului campionatului.

Artur Ioniţă este un produs al clubului Zimbru Chişinău. Anul trecut el a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean. Jucătorul este primul din Moldova care evoluează în Serie A. Golul înscris în actuala ediţie a campionatului Italiei este al treilea după cele două reuşite consemnate anul trecut.