• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Platini, la ieşirea de la TAS: Sper că am fost bine înţeles

Platini, la ieşirea de la TAS: Sper că am fost bine înţeles

There are no translations available.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, marţi, după aproximativ două ore şi jumătate petrecute la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), că speră că a fost înţeles bine, el menţionînd că nu îi plac nedreptăţile, informează Le Figaro.

"Ştiţi că nu îmi plac nedreptăţile. Sper că am fost bine înţeles. Avocaţii mei au fost foarte buni", a spus Platini.

Michel Platini s-a prezentat, marţi, la Lausanne, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), care urmează să ia o decizie în privinţa suspendării sale provizorii pentru presupuse fapte de corupţie. "Nu voi spune nimic în plus faţă de ce am mai afirmat: voi spune adevărul, tot adevărul, nimic altceva. Jur", spunea Platini înainte de audiere.

Platini, candidat la şefia FIFA, dar în prezent suspendat din toate activităţile legate de fotbal, va fi audiat şi de Comisia de Etică a forului internaţional, între 16 şi 18 decembrie.

La finalul lunii noiembrie, Camera decizională a Comisiei de Etică prezidată de Hans-Joachim Eckert a deschis proceduri ce îi vizează pe Joseph Blatter şi Michel Platini, în baza rapoartelor prezentate de Camera de investigaţii.

Atunci, presa franceză susţinea că această cameră decizională solicita excluderea pe viaţă din activitatea fotbalistă al lui Platini, vizat pentru că a primit suma de 1,8 milioane de euro pentru servicii prestate între 1999 şi 2002.

(Editor L.Alcaza)