• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football La sediul clubului AC Milan au avut loc percheziții

La sediul clubului AC Milan au avut loc percheziții

There are no translations available.

Un nou scandal a izbucnit în fotbalul din Italia. Garda financiară din Peninsulă a făcut percheziții și cercetări la sediul clubului AC Milan, într-un caz în care procurorii din Napoli anchetează o rețea de evaziune fiscală.

Jurnaliştii de la un cotidian italian au scris că președinții cluburilor AC Milan, Napoli și Lazio sînt suspectaţi de evaziune fiscală.

În acest dosar apar numele a 16 jucători cunoscuţi, printre care Adrian Mutu, Ciro Immobile, Hernan Crespo, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Ezequiel Lavezzi, dar şi Diego Milito.

Cazul se numește "Offside" și a fost deschis la Napoli în 2012, cînd 4 procurori au detectat o rețea în care sînt angrenate 35 de cluburi din Serie A și B, precum și 64 de persoane: conducători, fotbaliști și agenți de jucători.

Mecanismul fraudulos priva statul italian de încasarea taxelor provenite din tranzacțiile comerciale privind transferurile de jucători. Conform poliţiştilor, agenții de jucători foloseau facturi false pentru serviciile lor pentru cluburi.

Pînă acum, autoritățile italiene au pus sechestru pe bunuri în valoare de 12 milioane de euro.