• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Juriul a selectat trei modele ale viitorului echipament pentru echipa națională de fotbal

Juriul a selectat trei modele ale viitorului echipament pentru echipa națională de fotbal

There are no translations available.

Juriul a ales trei modele ale viitorului echipament pentru echipa națională de fotbal din cele circa 400 de schițe propuse atenției, pe care le-a expus astăzi pe site-ul Federației Moldovenești de Fotbal (fmf.md), relatează MOLDPRES.

Aceasta a fost prima etapă a concursului, care s-a desfășurat în perioada 29 decembrie 2015 - 25 ianuarie 2016. Etapa finală se va încheia la 2 februarie, ora 14.00. Fanii echipei naționale urmează să voteze echipamentul cel mai potrivit în opinia lor, expediind și un comentariu în favoarea alegerii făcute. Echipamentul de joc cîștigător va fi cel care va acumula cele mai multe comentarii. Cîștigătorul va fi anunțat pe 3 februarie.

”Cred că toată lumea interesată de fotbal își dorește mai multă transparență, o relație cît mai apropiată, sinceră în tot ceea ce facem pentru echipa națională. Iată de ce am acceptat ideea propusă de unul dintre fanii ei, Serghei Barcari. Este doar un mic detaliu referitor la selecționata Moldovei, dar, în opinia mea, destul de important și am acceptat să fie organizat acest concurs”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu.

Al doilea model de echipament este de culoare preponderent roșie deschisă, cea a drapelelor de luptă în timpul epocii lui Ștefan cel Mare. El concține și crîmpee de  ornamernt național (în imagine).

Cîștigătorul concursului va fi remunerat cu un telefon iPhone 6S, un abonament la toate meciurile oficiale ale echipei naționale în sezonul 2016-2017 și un echipament de joc de tip nou cu autografele jucătorilor echipei naționale. Cei care se vor clasa pe locurile doi și trei vor primi cîte o minge cu autografele jucătorilor echipei naționale și abonamente la meciurile oficiale în sezonul 2016-2017.