• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Pavel Cebanu a lansat ideea că ar putea pleca din post

Pavel Cebanu a lansat ideea că ar putea pleca din post

There are no translations available.

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Pavel Cebanu a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă că ar putea pleca din post anul viitor, la Adunarea de dare de seamă și alegeri, transmite MOLDPRES.

Fiind întrebat dacă ar putea părăsi pe viitor funcția ce o deține el a spus că nu exclude faptul ca atare. ”În 2017 se vor împlini 20 de ani de cînd mă aflu în acest post. Este un termen mare. Meditez uneori despre  faptul ce am reușit să fac în acest răstimp, despre ideea de a pleca. Firește, mă înteresează, privește cine ar putea să mă înlocuiască, cine ar  fi capabil să ducă pînă la capăt proiectele începute sau care vor fi  lansate. Chiar să mă depășească în acest context. Timpul rămas pînă la alegeri este încă suficient de mult. S-ar putea să intervină diferite situații. Oricum, repet, mă gîndesc la modul serios asupra unei eventuale plecări”, a declarat oficialul astăzi pentru agenție.

Pavel Cebanu (61 de ani) s-a născut la Reni (Ucraina). A evoluat pe post de mijlocaș la Zimbru Chișinău în 341 de meciuri și a marcat 45 de goluri. În 1980 a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei.La 1 februarie 1997 a fost ales președinte al FMF. În  2007 a fost ales vicepreşedinte al Comitetul UEFA al Fotbalului, funcţie pe care o deţine şi în prezent. Este membru al Comitetul FIFA al Fotbalului.  Este decorat cu ”Ordinul Republicii”, iar ieri i-a fost înmînat ”Ordinul Olimpic” la festivitatea conscarată unui sfert de veac de la fondarea Comitetului Național Olimpic și Sportiv.