• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Andrian Sosnovschi a desfîșurat primul antrenament la Milsami Orhei

Andrian Sosnovschi a desfîșurat primul antrenament la Milsami Orhei

There are no translations available.

Noul antrenor al echipei de fotbal Milsami Orhei a desfășurat ieri primul antrenament după care a făcut, în cadrul unei conferințe de presă, declarații pentru presă, relatează MOLDPRES.

”Nu sînt un om strein la Milsami. Am activat secund cu foșțtii ei tehnicieni, Gheorghii Iarțev și Ștefan Stoica. Obiectivele pentru sezonul curent sînt următoarele: să cucerim Cupa Moldovei și să ne situăm pe locul patru în clasamentuil campionatului, fapt ce ne-ar permite să concurăm în turneul intercluburi europene Liga Europa”, a spus tehnicianul în vîrstă de 38 de ani.

Milsami va fi prima sa experiență în postura de antrenor-șef. Ca jucător s-a lansat la echipa Codru Călărași. A fost testat de Dinamo Kiev, Spartak Moscova. S-a afirmat, însă, plenar în fotbalul de performanță la echipa Saturn Ramenskoie, unde a fost un timp și vicecăpitan. A figurat în repetate rînduri în sondajele prestigioasei publicații Sport-express ca unul dintre cei mai buni fundași în campionatul Rusiei. A evoluat în componența selecționatei Moldovei cînd ea a fost antrenată de Ivan Danilianț.

Andrian Sosnovcshi l-a înlocuit pe Iurie Osipenco, care și-a reziliat de comun acord contractul cu formația din Orhei.Cu Osipenco la timonă Milsami a devenit anul trecut în premieră campioană și a ajuns pînă în play-off-ul Ligii Europei. În prezent ea ocupă locul șapte în clasamentul campionatului.