• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Cîștigătorii concursului pentru cel mai bun echipament al echipei naționale de fotbal au fost premiați

Cîștigătorii concursului pentru cel mai bun echipament al echipei naționale de fotbal au fost premiați

There are no translations available.

Cîștigătorii concursului pentru cel mai bun echipament al echipei naționale de fotbal au fost premiați, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la sediul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), relatează MOLDPRES.

Primul loc l-a ocupat designerul Eugeniu Borșevschi a cărui uniformă sportivă elaborată a fost preponderent de culoare roșie cu ornament național. El l-a devansat la o diferență de numai 3 puncte pe Vladislav Ucrainschi care a elaborat echipamentul în care domină culoarea albastră. Deoarece diferența a fost minimă ambilor premianți le-a fost înmînate, practic, același premiu – cîte un telefon iPhone 6S și, respectiv, un smartphone HUAWEI P8 de la Orange Moldova, abonamente la toate meciurile echipei naționale în sezonul 2016-2017 și echipamente de joc de tip nou cu autografele jucătorilor naționalei. Pe locul trei s-a situat Artur Osipean.

”Toate modelle propuse sînt reușite”, a opinat vicepreședintele FMF, Ion Testimițanu.

"Culoarea mea preferată este cea roşie, de pe drapelul țării.De asemenea, am încercat să aduc ceva tipic moldovenesc pe echipamentul naţionalei", a spus Eugeniu Borşevschi.

Noul echipament va fi confecționat în Germania. Selecţionata Moldovei îl va purta în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 cu reprezentativa Ţării Galilor la partida din deplasare, programată pentru 5 septembrie.