• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Gazzetta dello Sport a scris elogios din nou despre Artur Ioniță

Gazzetta dello Sport a scris elogios din nou despre Artur Ioniță

There are no translations available.

Prestigioasa publicație italiană de profil Gazzetta dello Sport  i-a acordat fotbalistului moldovean Artur Ioniță cea mai înaltă notă după evoluția din etapa precedentă a campionatului Italiei, Serie A, relatează MOLDPRES.

Asta după ce el a marcat un gol fabulos de la circa 20 de metri central pe poartă, pecetluind victoria (3-1) echipei sale Hellas Verona în meciul disputat cu formația Chievo.

Despre această reușită au mai scris ziarele din Africa de Sud, Rusia, Ucraina, ea fiind considerată cea mai frumoasă în etapa a 26-ea.

Artur Ioniţă a marcat al cincilea gol în Serie A și al treilea în acest sezon. El a mai înscris în actuala ediție a campionatului în poarta formațiilor Sampdoria și Inter Milano.

Artur Ioniță evoluează în Serie A din vara anului 2014, disputînd în total 39 de meciuri.

Chiar dacă echipa sa se află în subsolul clasamentului, el are o prestație bună și și-l doresc în prezent, conform presei italiene, patru cluburi din Italia - Fiorentina, Napoli, Genoa și Cagliari.

În legătură cu acest fapt, suma unui posibil transfer al fotbalistului moldovean, potrivit site-ului specializat german transfermarkt.de, a sporit cu aproximativ un milion de euro și este egală cu 3 mln de euro, fiind cea mai mare din istoria fotbalului moldovenesc.

Artur Ioniță, component al echipei naționale (19 meciuri – 2 goluri) este primul jucător moldovean care evoluează în liga superioară a fotbalului din Italia.