• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Paris Saint Germain a spulberat toate recordurile

Paris Saint Germain a spulberat toate recordurile

There are no translations available.

Paris Saint Germain a spulberat toate recordurile, după ce aseară a cîștigat titlul in Franța, cu 8 etape înainte de finalul sezonului. Parizienii au făcut-o și într-un mod categoric, cu o victorie fantastică, 9 la 0 in fata celor de la Troyes.

Paris Saint Germain a devenit pentru a șasea oară campioană a Franței, învingînd în deplasare, pe formatia Troyes cu 9 la 0. Trupa lui Laurent Blanc a cucerit matematic al patrulea titlu consecutiv.În minutul 19 era deja 3 la 0, după golurile lui Cavani, Pastore si Rabiot.

Imediat după pauza, s-a dezlănțuit vedeta Zlatan Ibrahimovic. La 34 de ani, suedezul trăiește o a doua tinerețe. Zlatan a marcat de patru ori si a depășit borna de 100 de goluri în campionat pentru PSG. Prin acest poker, suedezul a ajuns la 27 de reușite în actuala campanie a Ligue 1.

Ziua de coșmar a ultimei clasate din Franța a fost completată de autogolul lui Saunier și penaltiul lui Cavani. Parizienii continuă să lupte pe toate fronturile, în Cupa Franței, în Cupa Ligii Franței și în Liga Campionilor.