• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Kaka, încă marcat de cum a pierdut AC Milan finala Ligii Campionilor în 2005

Kaka, încă marcat de cum a pierdut AC Milan finala Ligii Campionilor în 2005

There are no translations available.

Brazilianul Ricardo Kaka (33 de ani), mijlocaşul formaţiei Orlando City în prima ligă de fotbal din SUA, a declarat, conform cotidianul britanic Mirror, că finala Ligii Campionilor pierdută de Milan împotriva lui Liverpool în 2005, este o amintire care nu-i dă pace nici după 11 ani de la eveniment.

"Apărarea noastră era compusă din Cafu, Jaap Stam, Alessandro Nesta şi Paolo Maldini, dar tot am încasat trei goluri în şase minute. Ceva special s-a întîmplat în acea seară, ceva ce nu poate fi explicat. Tot ce poţi spune este faptul că, în fotbal, astfel de lucruri se pot întîmpla. În special în Champions League", a declarat Kaka, citat de Mirror.

Liverpool a cîştigat una dintre cele mai frumoase finale ale Ligii Campionilor din istorie. La Istanbul, în 2005, Milan a condus, scor 3-0, dar după pauză, englezii, antrenaţi atunci de Rafael Benitez, au egalat, iar meciul a ajuns la loviturile de departajare. Dudek a făcut diferenţa în favoarea echipei sale, după ce Serginho, Şevcenko şi Pirlo au ratat de la 11 metri.