• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zlatan nu acceptă orice

Zlatan nu acceptă orice

There are no translations available.

Zlatan Ibrahimovic nu va mai continua la PSG din sezonul următor. Starul suedez a anunţat deja că se desparte de gruparea din Ligue 1, chiar dacă şeicii care patronează clubul francez fac toate eforturile pentru o prelungire a contractului.

Ajuns la 34 de ani, Ibrahimovic nu duce lipsă de oferte, iar Manchester United este una dintre echipele importante care şi-au manifestat interesul pentru aducerea lui Zlatan. United este un club puternic din punct de vedere financiar şi şi-ar putea permite aducerea unui jucător de top, însă există un singur impediment: Louis van Gaal. Ibrahimovic nu va acceptat niciodată o ofertă venită de pe Old Trafford atât timp cât tehnicianul olandez va fi pe banca "Diavolilor". Astfel, înainte de a demara negocierile cu Ibrahimovic, United trebuie să numească alt antrenor, informează presa engleză.

În cartea sa "I am Zlatan", Ibrahimovic nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Van Gaal. "Modul în care lucrează el nu corespunde modului în care lucrez eu", nota suedezul.