• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football La doar 17 ani a semnat primul său contract cu Arsenal

La doar 17 ani a semnat primul său contract cu Arsenal

There are no translations available.

Juniorul Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist, cu formaţia Arsenal Londra, echipa antrenată de Arsene Wenger, cu 13 titluri de campioană a Angliei în palmares, la numai o zi după ce a împlinit vârsta de 17 ani.

"Dragomir este specializat ca număr 10, dar poate juca şi pe ambele flancuri la fel de bine. Clubul Arsenal doreşte să-l felicite pe Vlad Dragomir pentru noul contract şi-i doreşte mult noroc în perioada pe care o va petrece aici", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al echipei Arsenal.

Internaţionalul român de juniori a fost transferat de gruparea antrenată de Arsene Wenger în vara lui 2015 de la ACS Poli Timişoara, când Arsenal a plătit către clubul bănăţean indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000 de euro. Vlad Dragomir a împlinit 17 ani pe 24 aprilie.

Operaţiunea a fost intermediată de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan. ”L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă”, a declarat în 2015, Cătălin Sărmăşan pentru ProSport.