• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Jamie Vardy, primul fotbalist care marchează de 11 ori consecutiv în prima ligă

Jamie Vardy, primul fotbalist care marchează de 11 ori consecutiv în prima ligă

There are no translations available.

Patronul thailandez al echipei Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a dezvăluit, miercuri, că, în primele luni petrecute de golgheterul Jamie Vardy la primul său club profesionist, acesta venea băut la antrenamente, anunţă site-ul Sportskeeda.

Omul de afaceri a precizat că marea problemă a lui Vardy a fost că, ajuns la un club profesionist, a început să câştige atât de mult încât nu ştia ce să facă cu banii, astfel că se refugia în consumul de alcool.

"La început, am fost împotriva aducerii lui Jamie Vardy. I-am întrebat pe Nigel Pearson şi Steve Walsh despre el, am verificat rapoartele de scouting şi am început să cred că ar fi achiziţie bună, dar a trebuit să răspund în faţa suporterilor, care întrebau cum ar putea valora un milion de lire sterline un jucător non-profesionist", a declarat Aiyawatt Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester City, potrivit presei britanice.

Leicester i-a prelungit contractul lui Vardy pentru 3 ani şi jumătate, perioadă în care va încasa 80.000 de lire sterline, în fiecare săptămână. Jamie are clauză de transfer de 30 de milioane de lire sterline. În acest sezon, vârful englez a devenit primul fotbalist care marchează de 11 ori consecutiv în prima ligă din Anglia şi în acest moment este golgheterul echipei, cu 22 de reuşite.

"În ziua în care l-am cumpărat, a venit la mine şi mi-a mulţumit că i-am schimbat viaţa. Nu a avut niciodată atâţia bani şi era deja pe culmi. De la cel mai scăzut nivel a ajuns în Championship, iar acest lucru l-a făcut să înceapă să consume alcool în fiecare zi. Nu avea idee ce să facă. Nu am ştiut de asta până când cineva mi-a spus că vine la antrenamente încă beat. M-am dus eu însumi la el şi l-am întrebat: 'Aşa vrei să îţi închei cariera? Vrei să stai aici aşa? O să îţi lăsăm contractul să expire, apoi îţi vom da drumul, nu te aştepta la un parcurs mai bun'. A spus că nu a ştiut ce să facă cu viaţa lui. Nu câştigase niciodată atâţia bani. L-am întrebat: 'Care e visul tău? Cum ai vrea să fie viaţa ta? Gândeşte-te atent la ceea ce faci pentru club. Am investit în tine, ai ceva de oferit în schimb?'. După aceea, a renunţat la băutură şi a început să muncească din greu la antrenamente. Fizicul lui nu era la fel de bun ca acum. Ştiam ce explozie poate avea, dar nu aveam idee că va fi atât de bun", a mai spus Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Leicester a plătit un milion de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile atacantului englez transferat în 2012 de la Fleetwood Town.