• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Euro 2016, Austria - Ungaria 0-2, una dintre surprize

Euro 2016, Austria - Ungaria 0-2, una dintre surprize

There are no translations available.

Echipa Ungariei a învins ieri, la Campionatul European de fotbal, în primul meci al grupei F, cu scorul 2-0, formația Austriei.

Marcatori: (Szalai 63, Stieber 88)

Ungurii, la CE după 44 de ani, au avut o posesie a mingii mai bună și au pasat mai mult, însă cele mai mari ocazii și le-au creat austriecii. Alaba, însă alunecă în poziție favorabilă.Chiar înainte de pauză, rivalii dau replica. Dzsudzsak, cu dreptul, pe lîngă poartă.

La reluare, după niciun sfert de oră (63), maghiarii punctează. O interesantă acțiune colectivă, iar Szalai evită pasul la ofsaid austriac și înscrie pe sub Almer. 1-0.

Meciul se decide trei minute mai tîrziu, cînd Dragovici atacă glezna lui Kadar și ia al 2-lea "galben". Este eliminat.În final (87), pe o contră, Stieber a finalizat elegant, cu scăriță. 2-0.

Maghiarul Gabor Kiraly, portarul cu pantaloni de trening, este de ieri cel mai bătrîn fotbalist din istoria Euro. Goalkeeperul lui Haladas, 104 selecții la "națională", are 40 de ani și 74 de zile. A bătut cu aproape un an recordul neamțului Lothar Matthaus: 39 de ani și 91 de zile.

137 de dueluri s-au disputat între Austria și Ungaria; a 2-a confruntare în istoria fotbalului, după Uruguay - Argentina (184 meciuri directe)