• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Albanezii nu au emoţii: "Batem România şi ne calificăm în optimi!"

Albanezii nu au emoţii: "Batem România şi ne calificăm în optimi!"

There are no translations available.

Giovanni de Biasi, selecţionerul naţionalei Albaniei, a declarat după înfrîngerea, scor 0-2, împotriva Franţei, că meciul cu România este decisiv pentru calificarea în optimile de finală, iar echipa sa poate cîştiga această partidă.

"Putem să batem România şi să ne calificăm în optimile de finală. Chiar dacă pînă acum nu am reuşit să marcăm, sînt sigur că o vom face în meciul cu România şi vom obţine punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Cred că sîntem o echipă organizată şi care joacă un fotbal bun." a declarat selecţionerul Albaniei, Giovanni de Biasi.

Antoine Griezmann şi Dimitri Payet au marcat golurile pentru naţionala lui Didier Deschamps în meciul cu Albania. În urma acestui succes, Franţa a acumulat şase puncte după două meciuri şi a obţinut calificarea în fazele eliminatorii, chiar dacă mai are de disputat o partidă împotriva Elveţiei, pe 19 iunie.

"Arlind Ajeti, înlocuitorul lui Lorik Cana, şi-a făcut foarte bine datoria. Ar putea avea un viitor în naţionala Albaniei, pentru că este un jucător cu bune calităţi. Sînt foarte bucuros de performanţele echipei mele şi de joc. Cînd am intrat în vestiar, le-am spus jucătorilor să ridice capul sus şi să fie mîndri de felul cum au jucat împotriva unei naţionale foarte puternice. Le-am pus mari probleme francezilor în acest meci." a mai spus De Biasi.

Albania va juca în ultimul meci din grupe de la Campionatul European, duminică, 19 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul din Lyon, împotriva României.

Mediafax