• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Lionel Messi și-a schimbat complet look-ul

Lionel Messi și-a schimbat complet look-ul

There are no translations available.

Lionel Messi, starul argentinian al clubului FC Barcelona, a mărturisit motivul pentru care a abordat schimbarea radicală de look pe care a afişat-o începînd cu sfîrşitul lunii iulie, conform postului de televiziune Telefe din Argentina.

Messi a pierdut, cu naţionala Argentinei, finala Copei America, ediţia centenară, a trei finală consecutivă care s-a soldat cu un eşec. Marcat, argentinianul de 29 de ani anunţase că se va retrage din naţională, însă a revenit asupra deciziei. Schimbările lui Messi au început în timpul competiţiei din SUA, când şi-a lăsat barbă, iar totul a culminat cu vopsirea părului.

Messi a motivat decizia prin faptul că "a vrut să o ia de la zero". "Mi-am schimbat look-ul pentru a o lua de la zero. Am vrut să o rup cu totul", le-a mărturisit Messi argentinienilor.

Revenirea lui Lionel Messi la naţionala Argentinei s-a produs în primul meci din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, cînd a şi marcat un gol, contra Uruguayului (1-0). Din cauza unei accidentări, acesta nu va putea evolua şi în meciul cu Venezuela, aflându-se deja la Barcelona pentru tratament.