• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Primul punct obținut în preliminariile Campionatului Mondial

Primul punct obținut în preliminariile Campionatului Mondial

There are no translations available.

Echipa națională de fotbal a obținut în week end, la Tbilisi (Georgia), primul punct în preliminariile Campionatului Mondial, grupa D, încheind la egalitate (1-1) meciul cu reprezentativa țării-gazdă, relatează MOLDPRES.

Georgienii au deschis scorul în minutul 16 prin Valeri Kazaishvili, care neblocat de nimeni, a șutat din careul de 16 metri. Alexandru Gațcan a egalat în minutul 78 cu o lovitură de excepție expediată din afara careului de pedeapsă lateral stînga. Golul marcat a fost apreciat de site-ul UEFA ca ”un voleu splendid”. În minutul 4 de joc, același Alexandru Gațcan a fost pe punctul de a înscrie, dar mingea a trecut pe lîngă stîlpul stîng al porții. Gazdele au avut șansa de a majora scorul în minutul 31, dar Ilie Cebanu a intervenit salvator în ultimul moment.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Cebanu, Posmac, Jardan, Epureanu, Racu (41, Golovatenco), Gațcan, Bordian, Bolohan, Mihaliov,  Sidorenco (70, Antoniuc), Bugaiov .

Clasamentul grupei se prezintă în modul următor: Irlanda (10 puncte), Serbia (7 p.), Țara Galilor (5 p.), Austria (4 p.), Georgia (2 p.), Moldova (1 p.).

Următorul meci echipa națională îl va juca cu reprezentativa Austriei în deplasare pe 24 martie 2017.