• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ronaldo a primit o ofertă astronomică

Ronaldo a primit o ofertă astronomică

There are no translations available.

După ce cei de la Shanghai Shenhua l-au transferat pe Carlos Tevez şi l-au transformat în unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume, chinezii îl vizează acum şi pe Cristiano Ronaldo, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

Jorge Mendes, impresarul jucătorului de la Real, a declarat că un anumit club din China a venit cu o ofertă incredibilă pentru Ronaldo."Am primit din China o ofertă de transfer de 300 de milioane de euro cu un salariu anual de peste 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo. Banii nu sînt totul, Real este viaţa sa. Piaţa din China este o piaţă nouă. Ei pot cumpăra foarte mulţi fotbalişti, dar e imposibil ca Ronaldo să ajungă acolo. Cristiano este cel mai bun fotbalist, cel mai bun fotbalist din istorie. E normal să primească astfel de oferte", a declarat Mendes.

Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 31 de ani, a semnat în noiembrie prelungirea contractului cu Real Madrid (înţelegerea expiră în 2021) şi a declarat că îşi doreşte să mai joace la un nivel ridicat încă 10 ani.