• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa lui Oleg Fistican a început pregătirile de memorialul ”Valentin Granatkin”

Echipa lui Oleg Fistican a început pregătirile de memorialul ”Valentin Granatkin”

There are no translations available.

Echipa națională de fotbal Under-19 a intrat ieri într-un cantonament, la Vadul lui Vodă, în vederea participării la memorialul ”Valentin Granatkin”, care se av desfășura la Sankt-Petresburg (Rusia).

Antrenamentele se desfășoară sub bagheta noului antrenor Oleg Fistican. Tehnicianul i-a convocat în pregătiri pe următorii jucători: Victor Straistari (Real-Succes), Vladislav Liharev (Sheriff) – portari;

Denis Furtună, Dan Garbuz, Ion Angheluța (toți de la Zimbru), Igor Chiperi, Vadim Dijinari, Vladislav Boico, Evgheni Berco (toți de la Sheriff), Maxim Cojocaru (Fundacio P.CE. Jupiter, Spania) – fundași;

Radu Scoarță, Marin Popescu, Victor Bogaciuc (toți de la Zimbru), Andrei Stupac, Vsevolod Nihaev (ambii de la Sheriff) – mijlocași; Nichita Iurașco, Ion Postica, Oleg Martin, Vitalie Damașcan (toți de la  Zimbru), Ion Mamaliga (CSCT Buiucani), Andrei Calac (Gagauziya Oguzsport Comrat) – atacanți.

Memorialul ”Valentin Granatkin” se va desfășura a 34-a oară. Turneul va începe pe 7 ianuarie și se va încheia la 22 ianuraie. Echipa Moldovei a fost repartizată în grupa D și urmează să joace cu Slovenia (9 ianuarie), formația din Sankt-Petersburg (11 ianuarie) și Iran (13 ianuarie). În funcșie de locul ocupat în grupă ea va disputa încă două meciuri cu adversare care vor deveni cunoscute la încheirtera partideleor din celelate serii. La turneu participă 16 selecționate.