• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ugo Moreira a devenit fotbalistul care a jucat cele mai multe minute în campionatul din 2016

Ugo Moreira a devenit fotbalistul care a jucat cele mai multe minute în campionatul din 2016

There are no translations available.

Fundașul stînga al echipei Zimbru Chișinău Ugo Moreira, originar din Portugalia, a devenit unicul jucător din Divizia Națională în 2016 care a jucat toate minutele regulamentare din cele 18 meciuri programate, conform sports.md, relatează MOLDPRES.

În aceste partide disputate el a dat două pase de gol. Statistica mai indică că el a cîștigat 63 de procente din duelurile desfășurate. 86 de procente din pasele sale expediate sînt precise, iar 68 de procente ale acțiunilor întreprinse în lupta pentru balon s-au încununat de succes.

Ugo Moreira are 26 de ani. În funcție de tactica de joc pentru fiecare meci, necesitățile echipei evoluează și pe post de mijlocaș stînga.

Mijlocașul dreapta al formației Sheriff Tiraspol Benmjamin Balima (31 de ani), component al selecționatei Burchina Faso, a devenit fotbalistul din actualitate care cu cele mai multe aprtide disputate în campionatul Moldovei – 262. El evoluează la echipa tiraspoleană cu începere din anul 2005. A marcat 52 de goluri și a servit peste 50 de pase de gol.

Recordul în Divizia Națională – 366 de meciuri jucate – îi aparține tiraspoleanului Serghei Stroenco. Pe locul doi se situează un fost jucător al echipei Sheriff, Vaja Tarhnișvili. Acesta a jucat 14 sezoane pentru Sheriff în 360 de partide și a înscris 23 de goluri.

Recordul absolut al evoluțiilor îi aparține fundașului echipei Nistru Chișinău Gheorghe Tegleațov, car a evoluat în 453 de meciuri.

În imagine Ugo Moreira