• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Artur Ioniță a revenit deocamdată în sala de forță

Artur Ioniță a revenit deocamdată în sala de forță

There are no translations available.

Mijlocașul moldovean Artur Ioniță a reluat antrenamentele la echipa italiană Cagliari după o accidentare care l-a ținut departe de gazon timp de aproximativ patru luni.

El se antrenează deocamdată în sala de forță conform unui plan individual.

Accidentarea (ruptură multiplă a tibiei piciorului drept) s-a produs pe 12 septembrie în timpul meciului cu echipa Bologna.

Internaționalul moldovean Artur Ioniţă a fost achiziţionat de Cagliari contra sumei de 4,5 milioane de euro de la retrogradata în Serie B Hellas Verona. El a semnat un contract pe 3 ani cu opțiune pentru al patrulea."Am preferat Cagliari lui Napoli pentru că mi s-a părut alegerea mai potrivită. Am ales Cagliari, am preferat această echipă și mulțumesc conducerii că m-a apreciat. Despre cele ce depind de mine voi vorbi în teren", a declarat atunci Ioniţă.

Acesta este cel mai scump transfer din istoria fotbalului moldovenesc.Artur Ioniţă (26 de ani) este un produs al clubului Zimbru Chișinău, unde s-a antrenat în adolescenșă 10 ani. În cariera sa fotbalistul a mai evoluat pentru Iskra Rîbniţa şi clubul elveţian Aarau. În sezonul trecut jucătorul nostru a bifat 32 de meciuri în Campionatul şi Cupa Italiei pe Hellas Verona şi a înscris 4 goluri. La echipa națională a jucat 20 de meciuri și a marcat două goluri.