• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zimbru traversează o perioadă dificilă

Zimbru traversează o perioadă dificilă

There are no translations available.

Echipa de fotbal Zimbru Chișinău va efectua cu începere de astăzi un cantonament în Malta.

În ajunul deplasării a devenit cunoscut faptul că au plecat de la club căpitanul echipei Ion Jardan și omul de afaceri Octavian Moraru, care a sprijinit financiar în ultimul timp formația.

Faptul ca atare a fost comentat de Nicolae Ciornîi, care patronează clubul chișinăuian. ”N-am fost pregătit de o asemenea întorsătură, derulare  a evenimentelor. Eu nu zic că nu am bani, dar problema este că sînt încadrat în alte proiecte. Oricum, clubul va exista în continuare. Nu intenționăm să-l lichidăm, însă vom reduce cheltuielile pentru întreținere”, a spus el

Ion Jardan va juca de acum înainte la Sheriff Tiraspol. El a semnat ieri contractul cu acest club. Detalii despre condițiile transferului nu au fost făcute publice. Fostul lider al echipei chișinăuiene a anunțat despre plecarea sa pe o rețea de socializare. ”Orice început are și un sfîrșit. S-a încheiat o etapă importantă în viața mea.Oficial nu mai sînt fotbalist la FC Zimbru. A fost o decizie deloc ușoară, favorizată de circumstanțele din jurul echipei, dar ți referitoare la persoana mea”, a declarat jucătorul.

Zimbru se situează pe locul cinci în clasamentul campionatului cu 30 de puncte acumulate. Pe primul loc se clasează Milsami Orhei (43 de puncte). Urmează în top Sheriff Tiraspol (41 puncte), Zaria Bălți (39 p.) și Dacia Chișinău (32 p.).