• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football La Zimbru a fost prezentată noua conducere a echipei

La Zimbru a fost prezentată noua conducere a echipei

There are no translations available.

Președintele clubului de fotbal Zimbru Chișinău, Nicolae Ciornîi, a prezentat, într-o conferință de presă, noua conducere a echipei, relatează MOLDPRES.

Noul vice-președinte al clubului va fi Veaceslav Pîslari. Una dintre obligațiile sale principale va fi atragerea investitorilor. ”Zimbru este echipa întregului oraş. Venim cu o nouă gestiune, un management nou, o altă mentalitate. Vrem să atragem parteneri noi. Scopul fixat în fața echipei este participarea în turneele intercluburi europene”, a spus oficialul.

Echipa va fi pregătită de tehnicianul român Ștefan Stoica. Acesta a subliniat că accentul va fi pus în continuare pe elevii școlii de fotbal de la Zimbru. "O să avem răbdarea să-i creştem. Avem o generaţie foarte bună cu jucători din 1997-98. Avem şi din 1999 jucători care nu au nici 18 ani, dar sînt foarte valoroşi. Deci, răbdare şi lucru", a declarat antrenorul, care va fi ajutat în activitatea sa de Mihai Moraru. Acesta va fi responsabil de pregătirea portarilor.

Patronul clubului Nicolae Ciornîi a remarcat că o problemă acută este stingerea datoriilor acumulate față de jucători și antrenori. ”Căutăm resurse ca să lichidăm datoriile rămase faţă de jucătorii portughezi care au plecat, dar și faţă de antrenori. Avem datorii de 2-4 luni”, a precizat el.

Zimbru se situează pe locul cinci în clasamentul Diviziei Naţionale, totalizînd 30 de puncte. La finele săptămînii, pe 25 februarie, echipa va juca cu FC Ungheni în etapa următoare a campionatului.