• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Lionel Messi va cîştiga peste 200 de milioane de euro din noul contract semnat

Lionel Messi va cîştiga peste 200 de milioane de euro din noul contract semnat

There are no translations available.

Lionel Messi va continua să joace pentru FC Barcelona. Deşi în ultima perioadă s-a speculat intens pe seama unei eventuale plecări a starului argentinian, jurnaliştii de la AS oferă detaliile noului contract al lui Messi.

Potrivit sursei citate, Messi va primi un salariu anual de 41 de milioane de euro pe an, contractul urmînd a se întinde pînă la finalul stagiunii 2021-2022. Astfel, Barcelona îi va oferi jucătorului în vîrstă de 29 de ani nu mai puţin de 205 milioane de euro.

Noul contract va fi semnat imediat după ce instanţele spaniole vor da verdictul final în cazul fraudei aduse fiscului. Decizia la contestaţie va fi făcută publică pe 20 aprilie, această speţă fiind de altfel şi motivul pentru care Messi şi oficialii de pe Camp Nou nu s-au aşezat încă la masa negocierilor.

Barcelona este singurul club din Europa pentru care a jucat Messi. Jucătorul argentinian a fost achiziţionat de catalani de la o vîrstă fragedă de la Newell's Old Boys şi a debutat la echipa mare în sezonul 2003-2004.