• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost ținta unor explozii

Autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost ținta unor explozii

There are no translations available.

Explozii a căror natură nu a fost stabilită au vizat, marţi seară, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund în timp ce se deplasa spre stadion pentru disputarea partidei-tur cu AS Monaco din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

"În explozie a fost rănit Marc Bartra, care acum se află la spital. Îi dorim însănătoşire grabnică", a transmis Clubul Borussia Dortmund prin Twitter.

zii au vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund. Un jucător a fost rănit/ Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, reprogramat (Imagine: Sputnik News)

Potrivit unor surse citate de presa germană, starea fundaşulului spaniol în vîrstă de 26 de ani este calificată ca gravă.

Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost reprogramat în urma exploziei care a vizat autocarul echipei germane. ”Partida a fost reprogramată miercuri, 12 aprilie, la ora 19.45, ora Chișinăului”, a transmis clubul Borussia Dortmund.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Focus, trei dispozitive au explodat în apropierea autocarului.

În știrea inițială transmisă se spune că la puţin timp după plecarea de la hotel, un dispozitiv a explodat în faţa autocarului. Incidentul a avut loc la circa zece kilometri de Stadionul Signal-Iduna-Park, unde Borussia Dortmund urma să dispute meciul cu AS Monaco, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Poliția din Dortmund a anunțat că explozia a fost planificată din timp. Ea a mobilizat efective şi va încerca să afle natura exploziei.

(Reporter I.Robu, editor A.Răileanu)