• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Campioana națională la fotbal va fi desemnată în urma unui meci suplimentar

Campioana națională la fotbal va fi desemnată în urma unui meci suplimentar

There are no translations available.

Campioana națională la fotbal, ediția 2016-2017, va fi desemnată pe 30 mai după disputarea unui meci suplimentar între echipele Dacia Chișinău și Sheriff Tiraspol.

Faptul ca atare a devenit certitudine ieri în urma rezultatelor înregistrate de aceste două pretendente la titlul suprem. Dacia a învins cu scorul 3-2, în deplasare, formația Saxan Ceadăr-Lunga, iar Sheriff a surclasat-o cu 6-0 pe FC Ungheni. Ambele competitoare au acumulat cîte 69 de puncte. Conform regulamentului, urmează un meci de departajare. ”Acum totul se reia de la zero. Cine va fi mai pregătită – va învinge”, a declarat la conferința de presă patronul Daciei Adlan Șișhanov. ”Avem destui jucători valoroși și ne vor ajunge forțe pentru a juca pînă la meciul suplimentar  și finala Cupei Moldovei”, a spus  antrenorul echipei Sheriff Roberto Bordin.

În celelalte partide din ultima etapă a campionatului au fost consemnate următoarele rezultate: Speranța Nisporeni – Academia Chișinău 0-0, Dinamo-Auto Tiraspol – Zimbru Chișinău 1-1, Milsami Orhei – Zaria Bălți 2-0. Victoria repurtată de Milsami i-a permisă să obțină medaliile de bronz.

Meciul Dacia – Sheriff se va desfășura pe stadionul ”Zimbru”.