• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Premieră, sesiune de autografe pentru suporteri

Premieră, sesiune de autografe pentru suporteri

There are no translations available.

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a organizat ieri la fan-shop-ul stadionului ”Zimbru”, în premieră, o sesiune de autografe cu jucătorii echipei naționale, Artur Ioniță, Ilie Cebanu și Alexandru Gațcan.

Toți sînt liberi de joc, din diferite motive, pentru meciul din 11 iunie cu selecționata Georgiei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. Artur Ioniță a suferit o intervenție chirurgicală. Ilie Cebanu n-a avut practică de joc în ultimul timp. Alexandru Gațcan n-are drept dejoc din cauza cumulului de cartonașe galbene primite.

”Am emoții pozitive. Este un lucru bun această întălnire, pentru că vom avea mai mulți fani. Avem nevoie mult de ei, susținerea lor”, a declarat pentru mass-media Alexandru Gațcan. ”Suntem astfel mai aproapre de suporterii noștri. Această întălnire este prolifică, necesară, bine venită”, a spus Ilie Cebanu. ”Este un eveniment nou pentru noi. Ar trebui să organizăm maides asemenea întîlniri. Pe viitor, sper să avem un fan-shop mai mare”, a adaugat Artur Ioniță.

Fanii prezenți la eveniment au avut ocazia să facă poze cu fotbaliștii, care la rîndul lor au împărțit autografe și cadouri. O întîlnire memorabilă pentru mulți, un eveniment ce se cere consolidat pe viitor.