• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Federaţia Engleză de Fotbal a renunţat la toate parteneriatele cu agenţiile de pariuri

Federaţia Engleză de Fotbal a renunţat la toate parteneriatele cu agenţiile de pariuri

There are no translations available.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a renunţat la toate parteneriatele pe care la avea cu agenţii de pariuri, printre care şi o înţelegere de lungă durată cu Ladbrokes, scrie BBC.

Decizie vine ca urmare a unei revizieri a relaţiei dintre organismul de conducere al fotbalului din Anglia şi firmele de jocuri de noroc. Cu toate acestea, oficialii FA vor continua să împartă informaţii importante cu acestea pentru a identifica modelele de pariuri suspecte. Martin Glenn, directorul executiv al FA, le-a mulţumit celor de la Ladbrokes pentru "profesionalismul şi înţelegerea" faţă de schimbarea politicii.

Demersul iniţiat de către federaţia din Anglia vine şi ca urmare a acuzaţiilor făcute de Joey Barton, suspendat pentru că paria, care a spus că FA este dependentă de companiile de partiuri.

Joey Barton a fost suspendat, în luna aprilie, timp de un an şi jumătate din fotbal pentru că a recunoscut că a plasat 260 de pariuri în perioada 26 martie 2006 - 13 mai 2016. Barton a recunoscut că a pariat şi a furnizat dovezi medicale în legătură cu lupta sa împotriva dependenţei de pariuri. Barton a mizat bani şi la partidele în care a evoluat, însă precizat că şi-a apărat corect şansele în meciurile respective.