• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Fostul internaţional croat Ivica Olic şi-a anunţat retragerea din activitate

Fostul internaţional croat Ivica Olic şi-a anunţat retragerea din activitate

There are no translations available.

Fostul internaţional croat Ivica Olic, în vârstă de 37 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, informează, duminică, site-ul Goal.com, care citează cotidianul german Bild.

"Sînt gata să pun ghetele în cui. Cred că pot părăsi fotbalul cu conştiinţa împăcată. Sînt fericit, am avut parte de succes şi pot spune că am dat totul la antrenamente şi meciuri. A fost un vis să pot juca la un nivel atît de înalt o perioadă lungă de timp", le-a spus Olic celor de la Bild, citat de Goal.

Atacantul croat cu 104 selecţii şi 20 de goluri în naţională şi-a început cariera de profesionist la Marsonia, în ţara natală, şi a mai trecut pe la Hertha Berlin, Dinamo Zagreb, NK Zagreb, ŢSKA Moscova, Hamburg, Bayern Munchen, VfL Wolfsburg şi TSV 1860 Munchen, club de la care şi-a anunţat retragerea. în sezonul trecut, experimentatul atacant a strâns 33 de meciuri, cinci goluri şi patru pase decisive la formaţia retrogradată în liga a treia din Germania.

Olic şi-a trecut în palmares trei titluri de campion, două Cupe, două Supercupe şi un trofeu Europa League cu ŢSKA Moscova, două titluri de campion în Croaţia, NK şi Dinamo Zagreb, un titlu de campion în Germania (cu Bayern Munchen), două Cupe (cu Wolfsburg şi Bayern), dar şi o Supercupă (cu Bayern Munchen).