• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Victorii în meciurile cu selecționata Bulgariei

Victorii în meciurile cu selecționata Bulgariei

There are no translations available.

Echipa națională de fotbal pe plajă a învins ieri și în cel de-al doilea meci de verificare disputat la Kranev (Bulgaria) cu selecționata acestei țări.

De data aceasta scorul final consemnat este de 4-2. Golurile formației moldovene au fost marcate de Victor Iordachi (de două ori), Ruslan Istrati şi Dumitru Ciubotaru. În prima partidă lotul pregătit de Vasile Arlet a învins cu scorul 3-2.

El a convocat la meciurile din Bulgaria următorii jucători: Alexandr Arefiev, Grigore Gojocari, Andrei Negara, Victor Iordachi, Ruslan Istrati, (toți de la CS Djoker), Alexandru Eremia, Dumitru Ciubotaru, Nicolae Ignat, Andrei Florea (toți de la Avîntul Nimoreni) și Alexei Capsamun (AO Olimpia – Stels).

Selecţionata Moldovei are şanse bune să se califice în faza decisivă pentru promovarea în Divizia A a Campionatului European (Euro Beach Soccer League 2017). Acest lucru va deveni clar însă după disputarea meciurilor din cadrul ultimelor două grupe preliminare care vor avea loc la Siófok, Ungaria, (11–13 august) şi Warnemünde, Germania (25–27 august).