• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Transferul lui Neymar la PSG, marcat de controverse

Transferul lui Neymar la PSG, marcat de controverse

There are no translations available.

Barcelona a raportat la UEFA transferul fotbalistului brazilian Neymar la PSG, susţinînd că jucătorul a ales să plece, însă modul în care a făcut-o nu a fost corect, a anunţat preşedintele Josep Maria Bartomeu, citat de Marca.

Oficialii clubului catalan au făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe Neymar să rămînă pe Camp Nou însă, în cele din urmă, brazilianul s-a transferat la PSG, după ce parizienii au achitat clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro. Bartomeu a mărturisit că a simţit că există semnale ca Neymar să plece, însă acuză modul în care brazilianul a făcut-o.

"Neymar este deja istorie. El a ales să plece, modul în care a făcut-o nu este, însă, cel corect. Există modalităţi de a face lucrurile, nimeni nu poate fi mai presus decît clubul. Am raportat transferul la UEFA. Ştiam că există şanse ca Neymar să plece şi de aceea i-am mărit clauza de reziliere. Acum sîntem în căutare de alternative. Tot ce s-a întîmplat, până la urmă, este bine pentru Barcelona", a spus Bartomeu, citat de Marca.

"Cele 222 de milioane le vom cheltui inteligent, cu înţelepciune. Banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea clubului, ceea ce înseamnă că sîntem într-o poziţie bună de a aduce jucători. În acest an nu va mai exista un trident ofensiv, dar putem vorbi despre o echipă. Vom aduce jucători, primul a fost Semedo, dar vor fi mai mulţi", a declarat oficialul.