• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Fiul lui Roman Abramovic, Arkadi, intenţionează să cumpere clubul ŢSKA Moscova

Fiul lui Roman Abramovic, Arkadi, intenţionează să cumpere clubul ŢSKA Moscova

There are no translations available.

Arkadi Abramovic, fiul miliardarului Roman Abramovic, vrea să cumpere ŢSKA Moscova, informează Corriere dello Sport. Evgeni Ghiner, actualul proprietar al lui ŢSKA, trece prin dificultăţi financiare şi vrea să vândă.

În vârstă de 24 de ani, Arkadi Abramovic este primul copil al patronului Chelsea. Şi acesta pare să calce pe urmele lui Roman Abramovic. Tranzacţia ar urma să se ridice la aproximativ 300 de milioane de euro.

Evgeni Ghiner, actualul patron a clubului, este bun prieten cu Roman Abramovic, patronul lui Chelsea. Ghiner are însă probleme financiare, provocate mai ales din cauza conflictului din Ucraina - unde desfăşura mai multe afaceri cu energie. Arkadi Abramovic este dispus să-l ajute să scape de ŢSKA, mai ales că este echipa lui favorită.

De altfel, Roman Abramovic a fost implicat în trecut la ŢSKA Moscova prin una dintre companiile sale. Cât despre Arkadi, ca şi tatăl său, are afaceri în industria gazelor naturale din Rusia, dar a investeşte şi în extragerea de minereuri în Australia. În urmă cu 7 ani, pe când avea doar 17 ani, a încercat să o cumpere pe FC Copenhaga, însă proprietarul de acolo a refuzat să o vândă.