• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Arsene Wenger: ”Kylian Mbappe este noul Pele”

Arsene Wenger: ”Kylian Mbappe este noul Pele”

There are no translations available.

Antrenorul francez al echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, îl compară pe compatriotul său Kylian Mbappe cu legendarul fotbalist brazilian Pele şi crede că atacantul în vârstă de 18 ani poate deveni cel mai bun jucător al lumii.

Dorit şi de Arsenal Londra, Manchester City şi Real Madrid, internaţionalul francez a optat pentru un transfer la Paris Saint-Germain, care va plăti pentru el 180 de milioane de euro, la finalul sezonului. La debut, el a reuşit un gol în victoria cu Metz, scor 5-1.

"Cred că este de o inteligenţă excepţională, are caracter şi mare încredere în sine. Întotdeauna când atinge mingea, îţi lasă impresia că poate produce ceva special. Le-am spus şi apropiaţilor mei: «Mbappe este noul Pele». Poate deveni cel mai bun jucător al lumii. Când vorbeşti cu el, nu îţi lasă niciodată impresia că stai de vorbă cu un puşti de 18 ani", a declarat Arsene Wenger pentru beIN Sports.

După ce s-a transferat la PSG, Kylian a recunoscut că a purtat discuţii cu mai multe cluburi, printre care şi Arsenal, dar a ales să rămână în ţara natală.