• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football În lotul național de fotbal au intervenit modificări

În lotul național de fotbal au intervenit modificări

There are no translations available.

În componența echipei naționale de fotbal, aflată în cantonament în Emiratele Arabe Unite, au intervenit schimbări, au informat astăzi surse din cadrul federației de profil.

Potrivit lor, în lot au apărut primele indisponibilități. În consecință, din cauza problemelor de sănătate revine acasă mijlocașul Valentin Furdui, iar atacanții Eugen Sidorenco și Igor Picușciac sînt incerți pentru meciul amical de mîine, 17 ianuarie, cu selecționata Suediei.În același timp,conform unei înțelegeri reciproce anterioare, după această partidă Alexandru Gațcan și Igor Picușciac vor părăsi cantonamentul selecționatei și vor reveni la cluburile lor.

În atare situație, antrenorul Ion Caras a decis să-i aducă în lot pe mijlocașul Vladislav Ivanov (FC Costuleni) și atacantul Radu Gînsari (Zimbru Chișinău).Aceștea au sosit deja la Abu-Dhabi. ”Ca și orice profesionist care se respectă trebuie să fiu gata oricînd să apar în teren. Nu a fost o problemă să ajung la timpul solicitat la destinație. Sper să fiu de ajutor echipei”, a declarat Radu Gînsari.

Ieri a sosit în cantonament și portarul Ilie Cebanu, care nu a fost lăsat de FC Tom (Federația Rusă) la primul meci din acest an al echipei naționale. Partida cu selecționata Suediei se va desfășura astăzi, 17 ianuarie, cu începere de la orele 19.00, iar cea cu formația Poloniei va avea loc pe 20 ianuarie.