• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Fotbalistul Wayne Rooney şi-a primit sentința după ce a fost prins băut la volan

Fotbalistul Wayne Rooney şi-a primit sentința după ce a fost prins băut la volan

There are no translations available.

Atacantul lui Everton, Wayne Rooney, s-a ales cu carnetul de conducere suspendat pentru următorii doi ani, după ce a fost prins băut la volan pe data de 1 septembrie, informează L'Equipe.

Rooney a ajuns în arestul poliţiei engleze în noaptea de 1 septembrie, după ce agenţii l-au oprit în trafic, în jurul orei 02:00, în apropierea casei sale din Cheshire, Everton, şi au descoperit că vedeta de pe Goodison Park conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Rooney a fost oprit după ce poliţiştii au sesizat că maşină pe care o conducea avea un bec ars pe spate.Un control pentru stabilirea alcoolemiei a scos la iveală imediat faptul ca Wayne Rooney era mai mult decât ameţit.

Pe lângă cei doi ani în care nu va putea conduce niciun fel de autovehicul, jucătorul va trebui să efectueze o sută de ore de muncă în folosul comunităţii.

Ajuns la 31 de ani, Rooney, cel mai bun marcator din istoria naţionalei Angliei, a anunţat că nu va mai reprezenta Albionul la nivel internaţional, iar în această vară s-a transferat de la Manchester United la Everton, unde a revenit după 12 sezoane petrecute pe Old Trafford.

După decizia tribunalului, clubul Everton a luat hotărârea de a-l amenda pe jucător cu salariul pe două săptămâni - 320 de mii de lire sterline.