• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football FC Barcelona vrea să-i propună lui Messi un contract pe viață

FC Barcelona vrea să-i propună lui Messi un contract pe viață

There are no translations available.

FC Barcelona vrea să-i propună lui Messi un contract pe viaţă, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Andres Iniesta, informează cotidianul Mundo Deportivo.

Preşedintele Ligii Spaniole, Javier Tebas, a anunţat recent că Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2021, din informaţiile pe care i le-a transmis gruparea de pe Camp Nou. Se aşteaptă, ca până acum, confirmarea oficială. "Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona", spune Tebas. Încercând să profite de acest "boost" pozitiv, conducerea Barcelonei a plusat şi anunţă că Messi ar putea rămâne pe viaţă în Catalonia.

Varianta e una plauzibilă, având în vedere că Andres Iniesta a semnat un astfel de acord. Jurnalistul de la SPORT, Toni Frieros, scria în urmă cu puţin timp că situaţia lui Messi e mai alarmantă ca niciodată: "Toţi jucătorii care erau în această situaţie şi-au prelungit contractele, Iniesta a semnat pe viaţă. De ce n-a făcut-o şi Messi? În mai puţin de două luni de zile, Messi este liber să negocieze şi să semneze GRATIS cu orice alt club din lume", nota Frieros.

Barcelona a susţinut în nenumărate rânduri că Messi a semnat prelungirea contractului. Ori că a semnat şi acest lucru n-a fost făcut public, ori că a semnat tatăl lui, care îi este şi agent. Toate au fost vorbe în vânt. Actuala înţelegere dintre Lionel Messi şi Barcelona expiră în vara anului următor! De la 1 ianuarie, Messi poate negocia cu orice echipă.

Conform transfermarkt.de, cota de piaţă a decarului sud-american se ridică la 120 de milioane de euro.