• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football La Dubai au cedat din nou la limită

La Dubai au cedat din nou la limită

There are no translations available.

Lotul național de fotbal a cedat ieri cu scorul 0-1 selecționatei Poloniei într-un meci amical desfășurat în Emiratele Arabe Unite.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 9 de Pavel Brozek în urma unei nesincronizări a defensivei echipei moldovene. ”Am jucat trei meciuri în șase zile și oboseala adunată și-a spus cuvîntul, și-a lăsat amprenta asupra acțiunilor jucătorilor, rezultatului final. Eu n-am pretenții deosebite față de jucători. În ultimul meci a jucat sigur portarul Ilie Cebanu. Partidele disputate, sper, ne vor fi de mare folos pe viitor, în meciurile oficiale”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei naționale, Ion Caras.

Eugen Sidorenco a subliniat, în temei, același lucru în declarația făcută. ”A fost o deplasare utilă. Noi am acumulat mai multă experiență ce ne va prinde bine pe viitor”. Portarul lotului național Ilie Cebanu a remarcat că, totuși, rezultatele înregistrate puteau fi mai bune. ”Am suferit trei înfrîngeri și din acest punct de vedere rezultatul este slab. Mulți jucători au avut șansa să se afirme și ei vor trage concluziile necesare. În meciul cu echipa Poloniei am jucat mai mult pe contraatac, pentru că echipa era obosită”, a spus el.

Selecţionerul Ion Caras nu a putut conta în acest meci pe Alexandru Gaţcan, Igor Picuşciac și Luvannor Henrique, care au revenit la cluburile lor. De asemenea nu au putut accepta invitația la lot în ajunul deplasării Alexandru Epureanu, Igor Armaș, Artur Ioniță, Simion Bulgaru.

Lotul național a evoluat în următoarea componență în partida de ieri: Ilie Cebanu, Ștefan Burghiu, Victor Golovatenco, Veaceslav Posmac, Petru Racu, Eugen Cebotaru, Alexandru Antoniuc (Alexandru Suvorov, 51), Alexandru Dedov (Radu Gînsari, 51), Vladislav Ivanov (Viorel Frunză, 55), Eugen Sidorenco, Artur Patraș (Serghei Gheorghiev, 64).

Naţionala a pierdut primele două amicale cu acelaşi scor 1-2 în partidele disputate cu reprezentativele Norvegiei și Suediei. Ea va juca următorul meci de verificare pe 5 martie cu selecționata Andorrei.