• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Eduardo Berizzo, antrenorul echipei FC Sevilla, va fi operat de cancer la prostată

Eduardo Berizzo, antrenorul echipei FC Sevilla, va fi operat de cancer la prostată

There are no translations available.

Antrenorul echipei FC Sevilla, Eduardo Berizzo, care suferă de cancer la prostată, va fi operat marţi după-amiază, a anunţat site-ul grupării spaniole.

Întoarcerea sa la echipă va depinde de modul în care va decurge operaţia, dar şi de recuperare, notează sursa amintită. În lipsa lui Berizzo, antrenamentele primei echipe vor fi conduse de secundul Ernesto Marcucci.

Conform Marca, antrenorul argentinian a făcut anunţul cu privire la problemele sale de sănătate la pauza meciului cu Liverpool, în vestiar, moment în care FC Sevilla era condusă cu scorul de 3-0.

În partea secundă, spaniolii au reuşit să marcheze de trei ori, iar partida s-a încheiat la egalitate. Imediat după golul lui Guido Pizarro, înscris în al treilea minut din prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

Sevilla ocupă locul 5 în campionatul Spaniei, cu 25 de puncte. Miercuri, de la 20:30, echipa andaluză va întâlni echipa de ligă a treia Cartagena, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei, după ce în tur a câştigat cu 3-0.