• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Detalii îngrozitoare de la masacrul din peluza lui Partizan

Detalii îngrozitoare de la masacrul din peluza lui Partizan

There are no translations available.

Incidentele deosebit de violente care au avut loc săptămâna trecută la derby-ul Partizan Belgrad - Steaua Roşie Belgrad încă produc discuţii în ţara vecină. Jurnaliştii sârbi care se ocupă de investigarea cazului au produs explicaţii noi cu privire la măcelul din peluza celor de la Partizan, acolo unde două facţiuni ale galeriei gazdelor au fost implicate într-un conflict fizic care a lăsat în urmă mai mulţi răniţi şi o multitudine de imagini terifiante. Potrivit jurnaliştilor de la Ekipa24 care citează, la rândul lor, surse din media sârbă şi croată, o tabără a angajat mai mulţi luptători croaţi pentru a provoca incidentele.

Huliganii au fost angajaţi şi plătiţi pentru a provoca haos între fanii lui Partizan, miza fiind supremaţia între suporterii acestora. Desigur, lucrurile nu sunt legate doar de sport, ele au legături adânci în ceea ce înseamnă criminalitatea, traficul de droguri, influenţa politică şi cea din club”, scriu jurnaliştii.

Mai mult, sursa citată dezvăluie faptul că întâlnirea între o parte a fanilor lui Partizan şi mercenarii croaţi a avut loc la un hotel din Belgrad. Acolo a fost stabilit faptul că pentru ”servicii”, croaţii care ar face parte din Split Kickboxing Club ar fi primit 10.000 de euro pentru intervenţia în forţă. Într-o cameră din hotelul la care a avut loc întâlnirea, autorităţile au găsit o scrisoare lăsată de unul dintre croaţi, un anume Ivan Miskovic de 18 ani. Acesta i-a scris iubitei sale un mesaj şocant: ”Azi este o zi periculoasă, foarte periculoasă, aşa că îţi scriu pentru că nu ştiu cum se va termina. Poate voi primi doar câteva lovituri, dar cu siguranţă voi da şi eu mai multe. Îmi e teamă, dar nu voi renunţa la asta”, ar fi scris croatul.

Lucrurile nu au mers prea bine pentru fanii lui Partizan care au apelat la serviciile luptătorilor croaţi. Gruparea Zabranjeni (Interzişii) împreună cu luptătorii croaţi a fost ”masacrată” de ultraşii din Alcatraz, principalul grup de suporteri din peluza celor de la Partizan. Primii menţionaţi, atacatorii, au fost arşi cu torţele, bătuţi şi dezbrăcaţi de haine înainte să fie predaţi forţelor de ordine care au intervenit în conflictul din timpul partidei Partizan - Steaua Roşie.