• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Cel mai scump fundaş din lume a devenit jucătorul echipei Liverpool

Cel mai scump fundaş din lume a devenit jucătorul echipei Liverpool

There are no translations available.

Fundaşul Virgil van Dijk a fost prezentat, luni, la Liverpool, eveniment cu prilejul căruia a vorbit şi despre suma pentru care a fost transferat de la Southampton.Internaţionalul olandez a ajuns pe Anfield în schimbul a 85 de milioane de euro şi a devenit, astfel, cel mai scump fundaş din istorie.

"Evident, s-au plătit foarte mulţi bani pentru mine, dar aceasta este piaţa. Eu nu am avut niciun cuvânt de spus. Eu trebuie să muncesc din greu, să joc bine şi să fiu pregătit 100 la sută în fiecare zi. Asta îmi propun şi sunt sigur că voi reuşi", a spus Van Dijk, conform site-ului echipei Liverpool.

Olandezul, care va purta tricoul cu numărul 4 la noua echipă, a explicat şi de ce a ales să se transfere la Liverpool: "Mă simt fantastic! Sunt fericit că am ajuns aici şi nerăbdător să încep treaba. Am fost atras, în special, de faptul că Liverpool este un club de tradiţie, dar şi de componenţa lotului, de antrenor. Cred că Jurgen Klopp mă poate ajuta să devin un jucător mai bun. Bineînţeles, acest club este special şi datorită fanilor. Este pur şi simplu perfect pentru mine şi familia mea", a adăugat jucătorul.

Van Dijk este bucuros că nu va mai trebui să joace împotriva atacanţilor de la Liverpool, după ce a plecat învins de pe Anfield, la ultima sa vizită. În etapa a 12-a, Southampton, cu Van Dijk integralist, a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Liverpool: "Ofensiva este de o calitate foarte bună. La Southampton am simţit-o pe pielea mea, în noiembrie. Cred, însă, că toată echipa este puternică, a arătat asta în acest sezon".

În vârstă de 26 de ani, Virgil van Dijk a jucat în 12 meciuri în această ediţie din Premier League, pentru Southampton.