• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Programul meciurilor a fost stabilit

Programul meciurilor a fost stabilit

There are no translations available.

Programul competițional al primei ediții a Cupei Națiunilor la fotbal a fost stabilit ieri la Lausanne (Elveția) de toate echipele participante, relatează MOLDPRES.

Astfel, lotul național va disputa primul meci în Liga D, grupa 2, în deplasare, cu selecționata Luxemburgului pe 8 septembrie, ora 20.45. Pe 11 septembrie, acesta va juca acasă cu reprezentativa Belarusului (20.45). Partida cu echipa din San Marino se va desfășura, de asemenea pe teren propriu, ora 20.45, la 12 octombrie.

Meciurile retur au următorul orar: 15 octombrie (20.45), Belarus – Moldova; 15 noiembrie (21.45), San Marino – Moldova; 18 noiembrie, Moldova – Luxemburg.

Antrenorul echipei moldovene, Alexandru Spiridon, a confirmat ieri, la conferința de presă de la Lausanne, că obiectivul trasat este primul loc. ”Scopul nostru este să ne situăm pe primul loc în grupă. Am spus acest lucru și în ajunul tragerii la sorți. Consider că adversarele noastre se află aproximativ la același nivel. De ce să nu le depășim?”, a spus el.

Ieri, echipa națională s-a deplasat în Antalya (Turcia) pentru a susține pe 27 și 30 ianuarie două meciuri de verificare cu reprezentativele Coreei de Sud și, respectiv, Azerbaidjanului.