• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Real Madrid, prima echipă care ajunge la 6.000 de goluri marcate în istoria Primera Division

Real Madrid, prima echipă care ajunge la 6.000 de goluri marcate în istoria Primera Division

There are no translations available.

Real Madrid a devenit, duminică seară, prima echipă care ajunge la 6.000 de goluri marcate în istoria Primera Division. La patru zile după victoria cu Paris Saint Germain, "galacticii" au fost implicaţi într-un meci nebun, câştigat cu 5-3 pe terenul lui Betis Sevilla.

Fără Modric, Kroos şi Benzema în echipa de start, Realul a început bine şi Asensio a deschis scorul în minutul 11, dar veştile proaste au început să curgă imediat. Mai întâi, Zidane l-a pierdut pe Marcelo, înlocuit cu Theo Hernandez, apoi, în doar patru minute, golul lui Mandi şi autogolul lui Nacho i-au adus pe andaluzi în avantaj până la pauză.

Repriza a doua a fost, însă, una perfectă pentru Zidane şi elevii săi. Sergio Ramos a marcat cu capul, din corner, pentru 2-2, iar Asensio, din pasa lui Carvajal, a făcut 3-2 în minutul 59, când a marcat golul 6.000 pentru Real în Primera Division. Cristiano Ronaldo a înscris şi el, după pasa lui Casemiro şi un şut puternic din careu, Leon a redus diferenţa în minutul 85, dar Benzema, intrat pe teren în locul lui Ronaldo, în minutul 89, a închis tabela în prelungiri.

S-a terminat 5-3 pentru Real, care a strâns a patra victorie în ultimele cinci etape din Primera Division şi a ajuns la 45 de puncte, suficiente doar pentru locul al patrulea. Cu un meci mai puţin, 23 faţă de 24, "albii" sunt la 18 puncte de rivala Barcelona, la unul de Valencia şi la zece de Atletico Madrid, echipa de pe locul al doilea. Betis, care duminică a oferit al patrulea meci al sezonului cu minim opt goluri, rămâne pe nouă în Primera, cu 33 de puncte.