• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ionuţ Lupescu şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia FRF

Ionuţ Lupescu şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia FRF

There are no translations available.

Ionuţ Lupescu şi-a prezentat luni programul cu care vrea să readucă fotbalul românesc pe linia de plutire. "Kaiserul" a declarat că programul reprezintă pentru el un manifest, o foaie pe care şi-a așternut gândurile.

"Am avut privilegiul la UEFA să văd aspectul general al fotbalului european. Decalajul dintre Est şi Vest va fi şi mai mare. Trebuie să luăm măsuri radicale. Trebuie să facem ceva pentru a nu cădea şi mai mult. Am prezentat un program, eu îl consider un manifest. Trebuie să readucem sponsorii şi oamenii pe stadioane. E foarte important ca oamenii de fotbal să revină acolo unde le este locul. Sunt lucruri pe care eu le-am simţit în ultimele luni.

Cu administraţia 2005-2011 am adus la Bucureşti finala Europa League, apoi am adus Campionatul European U19 în 2011 şi împreună am făcut ca Bucureştiul să fie printre oraşele de la Euro 2020. Vreau să continui aşa, dar şi la futsal şi fotbal feminin. Trebuie să ne impunem obiective clare, măsurate şi controlate. Doar împreună putem salva fotbalul românesc" , a spus Ionuţ Lupescu, în cadrul evenimentului.