• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa de la USEFS, campioană universitară la futsal

Echipa de la USEFS, campioană universitară la futsal

There are no translations available.

Selecționata Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) a cucerit, la complexul de sporturi a Universității de Stat de Medicină și Farmacie, titlul de campioană universitară la futsal.

În componența acesteia au evoluat Constantin Jardan, Constantin Ciupercă, Victor Stână, Igor Arhireu, Marin Stan, Dan Motricală, Vasile Mogorean, Constantin Calmâș, Mihail Bogaciuc. Echipa a fost pregătită de antrenorii Vasile Stepanov și Serghei Sârghi. ”Orice victorie înaripează, este plăcută. Dar, trebuie să fie uitată cât mai repede posibil, dacă vrei să ai o evoluție meritorie la viitoarele turnee. Următorul este concursul de fotbal clasic, care se va desfășura în luna mai. Ne vom strădui să avem, de asemenea, o prestație bună”, a declarat pentru agenție profesorul Vasile Stepanov.

În meciul final, formația de la USEFS a învins cu scorul 3-2 reprezentativa Universității Agrare de Stat din Moldova. A fost un meci dramatic, cu răsturnări spectaculoase de situații. Soarta partidei a fost decisă cu aproximativ un minut până la fluierul final, când campioana a marcat la scorul 2-2 golul victorios.

Pe locul trei s-a situat echipa Universității Tehnice din Moldova. Aceasta a învins în disputa pentru treapta a treia a podiumului de premiere cu scorul 8-1 selecționata Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.

Calendarul competițional al Federației Sportului Universitar din Moldova include 20 de probe sportive. Primele trei echipe situate în clasamentul general vor fi remunerate cu 200 mii de lei, 150.000 și 100 mii de lei.