• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zinedine Zidane: Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul

Zinedine Zidane: Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul

There are no translations available.

Zinedine Zidane s-a prezentat descumpănit la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Espanyol, pierdut de Real Madrid cu 1-0. Tehnicianul francez a spus că sunt unele momente când efectiv nu înţelege fotbalul.

Espanyol s-a impus graţie unui gol marcat de Gerard Moreno în minutul 90+3, iar campioana en-titre poate pierde locul 3 în cazul în care Valencia se impune la Bilbao.

"Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul. Trebuie să accepţi astfel de momente. După cinci meciuri cu rezultate bune şi un joc îmbucurător, n-am reuşit să confirmăm din nou. Espanyol a avut puţine ocazii, nu meritam să pierdem. Am căutat victoria, dar am cedat pe final".

Zidane a fost întrebat şi despre starea lui Neymar, care nu doar că va rata returul cu Real, din optimile Ligii, dar va lipsi între şase şi opt săptămâni: "Trebuie să aşteptăm un verdict final. Ştim că s-a accidentat, dar rămâne de văzut dacă se va opera sau nu", a spus Zidane, în cadrul conferinţei de presă.

În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne pe locul trei, cu 51 de puncte, dar Valencia poate urca peste trupa lui Zidane, în cazul unui succes la Bilbao cu Athletic. Atletico se poate distanţa de asemenea, urmând să joace cu Leganes pe Wanda Metropolitano. Barcelona are un avans liniştitor în fruntea campionatului.