• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără eşec în La Liga

Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără eşec în La Liga

There are no translations available.

Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, după remiza cu Las Palmas, scor 1-1, din etapa cu numărul 26. Atletico Madrid s-a apropiat la cinci puncte de lider, iar cele două urmează să se întâlnească etapa viitoare, pe Camp Nou.

Leo Messi a deschis scorul în Insulele Canare după 21 de minute, ajungând la 23 de goluri reuşite în actuala stagiune a La Liga. Argentinianul l-a învins pe Chichizola dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Messi a trimis puternic la colţul scurt, dar mingea s-a oprit în vinclul porţii, astfel că portarul gazdelor a putut doar să admire execuţia decarului. Las Palmas a restabilit egalitatea în debutul păţii secunde, când Calleri a punctat dintr-o lovitură de pedeapsă.

În urma acestui rezultat, Barcelona a ajuns la zece puncte de rivala Real Madrid, dar Atletico s-a apropiat la numai cinci, înaintea meciului direct. Las Palmas a ajuns la egalitate cu Levante, cele două împărţind primul loc retrogradabil. Malaga e ultima clasată, cu numai 13 puncte.