• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa Agarista (Anenii-Noi) a cucerit primul titlu de campioană națională la fotbal în sală

Echipa Agarista (Anenii-Noi) a cucerit primul titlu de campioană națională la fotbal în sală

There are no translations available.

Formația Agarista (Anenii-Noi) a devenit, în week end, prima campioană națională la futsal.

Ea a obținut titlul suprem după ce a învins în meciul final, disputat la complexul de sporturi Alexia din capitală, echipa Narta Chișinău cu scorul 7-1. Locul trei a revenit formației ȘS 11-Real Succes Chișinău, care a învins în ultimul meci desfășurat cu scorul 7-2 echipa ȘS Anenii-Noi.

Cea mai bună jucătoare a campionatului fost desemnată Ludmila Caraman (Agarista). Cel mai bun golgheter a devenit Alina Chirică (ŞS Anenii Noi) în vârstă de 14 ani. Ea a marcat 17 goluri. Doina Ciobanu de la echipa Narta a devenit marcatoarea primului și ultimului gol al campionatului.

La ceremonia de premiere au participat Alexandru Golban, Director al selecționatelor specializate de Fotbal ale Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Anatol Teslev, membru al Comitetului Executiv FMF, Vladimir Colbasiuc, Secretarul general al Asociaţiei de Futsal din Moldova. ”A fost un campionat relativ bun dacă ținem cont de faptul că s-a desfășurat în premieră. Sperăm că  viitoarea ediție va deveni și mai interesantă, competitivă”, a declarat la finele turneului Vladimir Colbasiuc. ”Părerea mea este că orice început este dificil, că nivelul echipelor, valoarea lor este încă modestă”, a spus antrenorul Școlii din Măgdăcești (Criuleni) Vasile Dabija, prezent la faza finală a campionatului.

La campionat au participat șase echipe.