• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa de fotbal Avântul Nimoreni a câștigat Cupa de iarnă, rezervată veteranilor

Echipa de fotbal Avântul Nimoreni a câștigat Cupa de iarnă, rezervată veteranilor

There are no translations available.

Formația de fotbal Avântul Nimoreni a devenit posesoarea Cupei de iarnă, rezervată veteranilor, ediția 2018.

Meciurile finale s-au desfășurat la stadionul Joma Arena din Chișinău. În partida finală Avântul a învins cu scorul 6-0 echipa Codru Orhei. În finala mică Moldpresa Grup Chișinău a întrecut-o cu scorul 3-2 pe Classic Chișinău.

Cei mai buni jucători pe posturi au fost desemnați Serghei Lungu (Codru, portar), Serghei Macari (Moldpresa Grup, fundaș), Vladimir Gherasimov (Codru Orhei, atacant), iar cel mai bun jucător – Lilian Popescu (Avântul).

”A fost o plăcere să urmăresc evoluțiile veteranilor, pentru că am văzut combinații frumaose, bine gândite, goluri pentru toate gusturile. Măiestria, cum se spune, dacă-i adevărată nu se pierde niciodată”, a declarat la festivitatea de premiere președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu. ”Important estă că am jucat, chiar dacă mintea aleargă foarte repede, iar picioarele nu te mai ascultă ca altă dată. Au fost, desigur, și multe emoții, pentru că nimeni nu a dorit să piardă”, a spus antrenorul echipei Petrocub Hâncești, Lilian Popescu.

Turneul a reunit cinci echipe. Avântul a devenit câștigătoarea Cupei a treia oară consecutiv.